Ziarul de Imobiliare
Ziarul de Imobiliare 0721.378.283
220.000 afisari de pagini pe luna pe TopEstate.ro

Câteva detalii despre Ziarul de Imobiliare

descarca o prezentare a Ziarului de imobiliare

Ziarul de Imobiliare este o publicaţie imobiliară, cu conţinut integral legat de piaţa imobiliară. Este destinat agenţiilor şi agenţilor imobiliari, dar şi brokerilor independenţi, dezvoltatorilor imobiliari şi vânzătorilor de produse complementare dezvoltărilor imobiliare, ce doresc să îşi facă publicitate şi să promoveze anunţurile şi ofertele imobiliare pe care intenţioneaza sa le vândă. Pot aduce astfel clienţilor lor un plus de valoare şi un ajutor real în procesul vânzării, scurtând timpul până la finalizarea tranzacţiei.

Este o sursă de informare pentru toate persoanele interesate de domeniul imobiliar. A devenit deja, de asemenea, o publicaţie ce orientează piaţa amplificând vocea agenţilor imobiliari şi transmiţând mesaje corecte în piaţă.

Prima ediţie lansată a fost cea printată în Constanta, în data de 01 martie 2013. Publicaţia intenţionează să se extindă în cele mai importante orase, orientându-se în această extindere după necesarul fiecărei pieţe locale imobiliare din ţară.

Editia electronică poate fi urmarită online de orice persoană interesată.

Responsabilitatea continuţului anunturilor publicate pe Ziarul de Imobiliare aparţine doar persoanelor care au publicat anunţurile.

Copyright © Ziarul de Imobiliare 2013 – 2019 - toate drepturile rezervate: Mihai Stan.

Abonare Newsletter


Introduceţi adresa dvs de e-mail pentru a primi noutăţi de fiecare dată când publicăm Ziarul de Imobiliare din judeţul tău.

Ziarul de Imobiliare nu transmite SPAM şi protejează adresa dvs de e-mail.

Reviste şi Broşuri imobiliare


Află cum poţi avea astfel de materiale publicitare

Vezi toate broşurile şi revistele imobiliare